N~ASmoKE Admin

Cinsiyet:  Mesaj Sayısı: 130 Rep gücü: 523 Kayıt tarihi: 17/11/09 Yaş: 22 Nerden: İstanbul
Karakter Sayfası Karakter sayfası:
   (111/141)
 | Konu: Metin2 Hamachi'li Private Servera Katılma[Resimli Anlatım] Ptsi Mart 22, 2010 5:08 pm | |
| YAdım 1 : Tavsiyem hamachi Serverlere girmek için Ayrı bir klasöre packsiz mt2 yi kurun. (hiç Pack yükelenmemş Olucak)
Adım 2 : Vericeğim Mc Seti Packsiz Mt2 nin İçine Atın..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adım 3 : En Önemli Şey hamachiyi bilgisayarımıza indirip kuruyoruz..!!! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adım 4 : Bir Hamachi Private buluyoruz. Adım 5 : Hamachimizi Açıyoruz ve verilen adreslerden birine giriyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ağımız Doluysa BöyLe Bir Hata Alıyoruz. Pes Etmek Yok Tüm Ağları Sirayla Deneyin 2-3--4-----
Son Olarak Sura Resmine Tıklayarak Oyuna Giriyoruz..
Sorulara Her Zaman Açığım..
Dipnot : Eğer başka bir pwp servera girmek isterseniz klasörün içerisindeki mc.txt dosyasındaki IP ' yi girmek istediğiniz serverin IP' siyle değişmeniz ve söz konusu serverin Hamachi ağına katılmanız yeterlidir. Verdiğim linkteki editlenen server : BursalıMt2...
|
|
ceyms74 Yeni üye

Mesaj Sayısı: 1 Rep gücü: 1 Kayıt tarihi: 10/06/10 Nerden: bartın
 | Konu: Geri: Metin2 Hamachi'li Private Servera Katılma[Resimli Anlatım] Perş. Haz. 10, 2010 7:44 am | |
| |
|
fem fm Yeni üye

Mesaj Sayısı: 1 Rep gücü: 1 Kayıt tarihi: 17/07/10 Nerden: gel gel
 | Konu: Geri: Metin2 Hamachi'li Private Servera Katılma[Resimli Anlatım] C.tesi Tem. 17, 2010 1:16 pm | |
| |
|